Residens
Ange undertext här

Privata personer

Ljusdesign för privata hem

Ljusdesign erbjuds för privata hem och bostäder både interiört och exteriört. Ni kan köpa en design skräddarsydd efter era omständigheter och förutsättningar online i våran webbshop. Vi erbjuder ljusdesign i 3 etapper, på så sätt kan ni få möjligheten att se ett förslag från oss för just ert projekt innan ni bestämmer er för att välja vår ljusbild och våra armaturval. Se erbjudanden privat personer.


Interiör

Ljusdesign för residensen är mycket populärt idag, Med rätt ljus hemma finns det inte gränser för vad man kan skapa. Vi skapar våra ljusbild för er hemmiljö utefter era behov. Vi ser till alla delar av er person och de önskemål ni har om er residens och arbetar effektivt för att nå det resultat ni  är ute efter att se hemma hos er eller på landstället eller sommar huset.

Hur funkar det?

Ni köper produkten Etapp 1  till en början eller alla Etapper 1-4.  Efter att ni köpt den produkt ni vill ha ombeds ni att skicka in allt underlag ni har för erat projekt dvs ritningar, bilder, kanske exempel bilder på vad ni vill ha som riktlinje, ni ombeds även att beskriva era önskemål och därefter skicka in allt till oss. Så fort vi har all information tittar vi igenom den för att se om vi eventuellt saknar någon bild eller annat underlag och kommer att kontakta er för att prata om detaljerna och svarar på frågor och även ställer frågor om det finns några frågor från våran sida för att få tydlig förståelse för vad ni önskar se. Där efter bygger vi upp produkten åt er.  När varan är färdig skickas den till er i PDF format för godkännande och sedan i printat format om ni önskar.

Exteriört

Säkerhet och välkomnande är dom stora aspekterna i exteriör ljusdesign. Exteriört rätt belyst område kan även hjälpa interiören att framhävas mer. För att interiört och exteriört ljus ska samarbeta måste man ta stor hänsyn till utformningen och placeringen av  ljuset och gärna arbeta med båda områdena tillsammans men givetvis går det att endast arbeta exteriört för att komplettera till befintlig interiör ljusbild.