Företag
Ljusdesign

För företag

Ljusdesign från enkla projekt till stora installationer


Credot i grenen ljusdesign är att leda verksamheten mot arkitektoniks och komersielle belysning och offentlig sektor men ljusdesign behöver bara en yta att bearbeta och belysa för att fungera och bli exceptionell därför åtar vi oss projekt i alla former och storlekar och ser till att vara exceptionella varje gång.

Ljusdesign kan användas i oändligt många tillfällen. Man kan använda ljus som ett ekonomisk verktyg och öka förtjänst i olika branscher

I en industri lokal med maskin landskap kan det vara störande reflektioner som orsakar flask-halsar i produktion eller att det orsakar sjukfrånvaro som är påtaglig vid en maskin eller ett led i produktion. Inte alltid, men ibland kan det bero på dåligt ljus.

I hotell och restaurang kan ljus öka försäljning  genom att anpassas för att öka konformt och upplevelse och eventuellt till och med skapa repetition av återkommande klienter. Man kan även påverka klientel med ljus och rikta in sig på dom kunder man vill ha eller göra ljuset dåligt, men till krav, för att öka omsättningen per bord på en restaurang tex dvs se till att kunderna äter och går för att lämna bord till nästa kund.