Företag
Belysningsplanering

För företag

Belysningsplanering på Abonnemang

Vi vill bygga ett företag som är enkelt att följa, enkelt att köpa från, snabbt att få sin produkt ifrån, mestadels internet baserat och samtidigt hålla högsta standard. Detta innebär bland annat att vi arbetar med Energimyndighetens direktiv, Arbetsmiljöverkets riktlinjer och Svensk standards direktiv samt att vi håller god praxis med miljölagar och håller oss EKO vänlig. Vi strävar efter att bli ISO 14001-2015 kvalificerad så snart som möjligt. Av den anledningen, håller vi oss efter dom direktiven redan från första dagen så långt det går. Vi samarbetar inte med något armatur företag och kan av den anledningen välja armaturer som bäst lämpar sig till projektet. Valmöjlighet och flexibilitet är några av de faktorer vi anser viktiga för oss som konkurrerande företagare och konsulter. Vi säljer en ljusbild inte en armatur.


För klassisk belysningsplanering erbjuder vi abonnemang på belysningsplanerar tjänsten. Ni som företag kan köp månadsvis, löpande belysningsplanering utan bindningstid motsvarande en anställd belysningsplanerare deltid från 5%-15%. Se avtalen

För företag

Belysningsplanering utan abonnemang

Om ni inte har löpande behov av konsultation och belysningsplanering utan endast behöver ett projekt eller vill prova tjänsten innan ni bestämmer er för abonnemang. Se produkter.