Abonnemang
Klassisk belysningsplanering för företag

Att köpa belysningsplanering i abonnemangsform är supersmart!

Abonnemangen är utformade för företag som får förfrågningar ibland men inte tillräckligt ofta för att det ska löna sig att anställa någon. Det är en produkt för företag som inte vill leverera låg service i en så viktig del som belysningen av sitt projekt eller låta belysning ta stor del av budgeten.  Att ha en bra belysningsplan på ett smart sätt där ni erbjuder det bästa från marknaden kan bara öka eran konkurrens kraft.

5%

Micro

Micro motsvarar en belysningsplanerare på 5% del-tidsanställning. Detta abonnemang ger er en månads förbrukning av en del-tids anställd belysningsplanerare med kompetens för projektering.  Om ni tror att eran projekt mängd överskrider 5% rekommenderas abonnemanget Mini. Alternativt att projekt som överstiger 5% debiteras per timma till ett reducerat pris för abonnenter och faktureras i efterhand månadsvis. Reducerat pris 350kr/h.

10%

Mini

Mini motsvarar en belysningsplanerare på 10% del-tidsanställning. Detta abonnemang ger er en månads förbrukning av en del-tids anställd belysningsplanerare med kompetens för projektering.Om ni tror att eran projekt mängd överskrider 10% rekommenderas abonnemanget Liten. Alternativt att projekt som överstiger 10% debiteras per timma till ett reducerat pris för abonnenter och faktureras i efterhand månadsvis. Reducerat pris 350kr/h.

15%

Liten

Liten motsvarar en belysningsplanerare på 15% del-tidsanställning. Detta abonnemang ger er en månads förbrukning av en del-tids anställd belysningsplanerare med kompetens för projektering. Projekt som överstiger 10% debiteras per timma till ett reducerat pris för abonnenter och faktureras i efterhand månadsvis. Reducerat pris 350kr/h.

Hur många projekt klarar en belysningsplanerare av att göra per månad?

Det beror på storlek på projekten. Vissa projekt som är lite mindre eller små kan ta allt från 30 minuter till 2 h att göra och andra kan ta en hel dag eller 2. Inför varje projekt kommer vi att stämma av med er för att vara säkra på att vi möter era behov och förväntningar. Det ligger i allas intresse att tiden ni köper används optimalt och att ni får ut så mycket som möjligt av abonnemanget.